Violenţe la finalul meciului Universitatea Cluj - Dacia Mioveni

Mai multe violenţe au avut loc la finalul meciului dintre Universitatea Cluj şi Dacia Mioveni, scor 0-0, din etapa a XXIII-a a Ligii I, când forţele de ordine au lovit doi jurnalişti şi au bătut un suporter.

16 afișări

Incidentele au izbucnit imediat după fluierul final al meciului, când clujenii s-au repezit la arbitru protestând, iar Bilica şi Silvăşan au primit cartonaşe galbene. Silvăşan mai avea un cartonaş galben, primit în minutul 29.

La intrarea în vestiare, între jucătorii Daciei Mioveni şi forţele de ordine au avut loc altercaţii, iar tehnicianul Sorin Cârţu l-a scuipat pe unul dintre oamenii de pază, fiind apoi bruscat de aceştia.

De asemenea, reprezentanţii firmei care asigura ordinea pe stadion au lovit un suporter clujean, ceea ce a declanşat un scandal, în care forţele de ordine au lovit şi doi ziarişti. Suporterii au intervenit şi au aruncat cu pietre în forţele de ordine, care apoi i-au fugărit pe fani în afara stadionului, l-au prins pe unul şi l-au bătut.

"Vom chema firma de pază la discuţii şi putem vorbi chiar despre renunţarea la serviciile lor, nu este normal să ne batem pe stadioane. Nu eu am angajat firma, am găsit-o când am venit la club", a declarat preşedintele Universităţii Cluj, Anton Doboş.

Cei doi jurnalişti care au fost loviţi de forţele de ordine vor da în judecată firma respectivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici