Viorel Hizo a plecat de la FC Braşov. Clubul ardelean nu a reuşit să rezilieze contractul cu fostul antrenor

Tehnicianul Viorel Hizo a părăsit, marţi la prânz, Braşovul, după ce clubul ardelean nu a reuşit să rezilieze contractul cu fostul antrenor al formaţiei FC Braşov Ionuţ Badea.

470 afișări
Imaginea articolului Viorel Hizo a plecat de la FC Braşov. Clubul ardelean nu a reuşit să rezilieze contractul cu fostul antrenor

Viorel Hizo (Imagine: Aleksandar Djorovic/Mediafax Foto)

Patronul Ioan Neculaie a confirmat că Viorel Hizo nu mai este antrenor la gruparea pe care o conduce. "Asta e, ce naiba să facem? Badea este antrenor, ăsta a plecat şi o să vedem ce se întâmplă. Dimineaţă a fost o situaţie delicată că s-au dus amândoi la antrenament. Hizo s-a supărat şi a plecat. Nu ştiu ce o să se întâmple şi nici dacă se întoarce Badea pe bancă...", a spus Ioan Neculaie.

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, anunţase că tehnicianul Ionuţ Badea, care a condus prima partea a antrenamentului din această dimineaţă, este suspendat din funcţia de antrenor principal pe o perioadă nedeterminată până la rezilierea contractului.

Tehnicianul Ionuţ Badea a condus prima parte a antrenamentului echipei FC Braşov, deşi luni după amiază patronul Ioan Neculaie l-a prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă pe noul antrenor principal, Viorel Hizo.

Patronul Ioan Neculaie şi-a făcut apariţia la stadion în timpul antrenamentului pentru a discuta cu tehnicianul rezilierea contractului, în timp ce noul antrenor al echipei, Viorel Hizo, se află la sediul clubului braşovean.

După discuţia purtată cu Ioan Neculaie, Ionuţ Badea a plecat la sediul clubului împreună cu secunzii săi. Antrenamentul a fost condus în continuare de antrenorul cu portarii, Andrei Şanta.

Tehnicianul Viorel Hizo a fost numit, luni, în funcţia de antrenor principal al echipei FC Braşov, în locul lui Ionuţ Badea. După opt etape, FC Braşov ocupă locul 11, cu două victorii, trei egaluri şi tot atâtea înfrângeri.

În ultima partidă, FC Braşov a pierdut, vineri, scor 1-2, meciul cu Ceahlăul, de la Piatra Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici