Viorel Moldovan: Cred că meritam mai mult, nu pot spune că rezultatul este echitabil

Antrenorul Viorel Moldovan a declarat, luni, după remiza obţinut de FC Braşov, scor 1-1, pe teren propriu, cu FC Vaslui, că elevii săi ar fi meritat să obţină mai mult din acest meci, considerând că rezultatul de egalitate nu este echitabil.

11 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Cred că meritam mai mult, nu pot spune că rezultatul este echitabil

Viorel Moldovan: Cred că meritam mai mult, nu pot spune că rezultatul este echitabil (Imagine: Sebastian Sascău/Mediafax Foto)

"A fost un meci, aşa cum anticipam, contra unui adversar bun, dar cred că meritam mai mult. Nu pot spune că rezultatul de egalitate este echitabil. Din păcate nu reuşim să facem diferenţa în momentele importante, iar adversarul ne taxează imediat. Îmi felicit echipa pentru joc. Sunt însă puţin dezamăgit pentru că îmi doream să câştigăm şi nu ştiu cum se face dar toate echipele dau dovadă de un pragmatism fantastic cu noi", a spus Moldovan, în conferinţa de presă de la finalul jocului

Tehnicianul echipei braşovene s-a arătat dezamăgit de maniera de arbitraj a centralului Alexandru Deaconu: "Sunt dezamăgit de maniera de arbitraj a lui Alexandru Deaconu, care a stricat totul jocul încă de la început. A fragmentat mult şi a fost bizar. Oricum, e doar o continuare pentru că începutul a fost la meciul cu Astra".

Formaţia FC Braşov a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida disputată, luni, pe teren propriu, cu echipa FC Vaslui, în etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici