Viorel Moldovan: CS Otopeni nu mai are nicio grijă şi va veni la Vaslui eliberată de presiune

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Moldovan, consideră că va avea un meci dificil cu CS Otopeni, duminică, în etapa a XXXI-a a Ligii I, ţinând cont de faptul că formaţia oaspete a pus mari probleme echipelor aflate în prima parte a clasamentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4 afișări

Tehnicianul vasluienilor se arată îngrijorat şi de absenţa unor titulari, însă crede că poate câştiga toate cele trei puncte necesare pentru menţinerea în lupta pentru un loc pentru Europa League. "CS Otopeni nu mai are nicio grijă şi va veni la Vaslui eliberată de presiune. Este o echipă incomodă, cu jucători interesanţi. Să nu uităm că a pus probleme serioase şi celorlalte echipe aflate în lupta pentru calificarea într-o cupă europeană, ultima oară la Craiova, care a câştigat cu greu în ultima etapă de campionat, cu un chinuit 1–0. Din păcate, ne lipsesc şi câţiva jucători importanţi, cum ar fi Wesley şi Burdujan, suspendaţi, sau Gheorghiu şi Akakpo, accidentaţi. Revin însă Marko Lubinkovici şi Hugo Luz, dar ei nu vor putea fi titulari", a declarat, joi, Viorel Moldovan.

Antrenorul formaţiei moldave a mai spus că echipa sa poate obţine şase puncte în următoarele două meciuri, ca apoi să joace acasă, cu Rapid, meciul decisiv pentru atingerea obiectivului, cel de calificare în Europa League.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici