Viorel Moldovan: Deciziile de arbitraj au fost total aiurea şi aberante

Antrenorul Viorel Moldovan a acuzat, sâmbătă, arbitrajul meciului pe care formaţia sa, FC Braşov, l-a pierdut, cu scorul de 0-1, în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XXIX-a a Ligii I, apreciind drept "aberante" deciziile centralului Paul Unimatan.

12 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Deciziile de arbitraj au fost total aiurea şi aberante

Viorel Moldovan: Deciziile de arbitraj au fost total aiurea şi aberante (Imagine: Constantin Vldăescu/Mediafax Foto)

"Multe nu am de spus după acest meci decât că am bătut drumul degeaba şi am făcut cheltuieli clubului într-o situaţie dificilă, mai economiseam şi noi dacă ştiam că aşa se va întâmpla. Sunt dezamăgit de acest arbitru care nu are nici nume de arbitru. Îi mulţumim pentru penaltiul acordat, dar şi-a bătut joc de munca băieţilor şi de munca noastră. Ştiam că Pandurii e într-o situaţie dificilă, dar cred că aveau şi alte mijloace să câştige acest meci", a spus Viorel Moldovan în conferinţa de presă de după meci.

Moldovan a precizat că nu are ce să le reproşeze elevilor săi, apreciind că rezultatul este injust:

"Nu am ce să le reproşez băieţilor, sunt foarte mulţumit de ei, au muncit, ne-am creat ocazii şi am muncit, nu am ce să le reproşez. Pandurii au ajuns o singură dată în careu şi nu şi-a creat nicio ocazie, dar odată a tuşit acel băiat în careu şi arbitrul a dat penalti. După gol au avut ocazii, dar trebuia să ne dăm la o parte nu? Cu decizii de arbitraj total aiurea şi aberante. E un rezultat total injust".

Tehnicianul echipei braşovene a comentat şi incidentul pe care l-a avut în repriza a doua cu antrenorul echipei gazdă, Sorin Cârţu: "Eu înţeleg că e nervos domnul Cârţu şi înaintea acestui joc l-am respectat enorm. E şi dânsul sub presiune şi înţeleg că e nervos, dar m-a jignit şi mi-a adresat nişte cuvinte şi normal de aceea mi-a sărit mie ţandăra".

Echipa FC Braşov a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, de Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

Urmareşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii fă click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici