Viorel Moldovan: Dinamo a fost o echipă pragmatică

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Dinamo a fost o echipă pragmatică în partida pe care echipa sa a pierdut-o, scor 0-1 (0-1), pe teren propriu, în etapa a X-a a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Dinamo a fost o echipă pragmatică

Viorel Moldovan: Dinamo a fost o echipă pragmatică (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Ce să spun, îţi vine să îţi bagi picioarele în el de fotbal. E incredibil. Joci, îţi creezi ocazii, cred că puteam da golgheterul campionatului dacă înscriam numai o parte din ocaziile pe care le-am avut. Jucăm, un fotbal frumos şi nu am ce să le reproşez băieţilor. Din păcate, suntem taxaţi cu uşurinţă. Dinamo a fost o echipă pragmatică şi a reuşit să obţină o victorie importantă pentru ei. Dinamo s-a apărat 90 de minute, dar a fost pragmatică. La cât ratăm, mă doare capul. Asta e, o luăm de la capăt", a spus Moldovan.

Viorel Moldovan a precizat că arbitrul Cristi Balaj a fost o dezamăgire în partida de la Braşov.

"S-a făcut atât tam-tam că suntem cea mai avantajată echipă, dar pentru mine, astăzi, Cristi Balaj a fost o mare dezamăgire. Îi las pe atotştiutorii şi experţii să comenteze şi, fără îndoială, vor spune că totul a fost ok. Nu vreau să găsim o scuză în spatele arbitrajului, dar, din păcate există un dar", a menţionat antrenorul grupării braşovene.

Formaţia FC Braşov a suferit, duminică, prima înfrângere pe teren propriu de la revenirea sa în Liga I, în sezonul 2008-2009, în urma eşecului înregistrat în faţa echipei Dinamo, scor 0-1 (0-1), într-un meci contând pentru etapa a X-a, unicul gol al partidei fiind marcat de Andrei Cristea, în minutul 26.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici