Viorel Moldovan este noul antrenor al selecţionatei de tineret a României, anunţă FRF

Fostul tehnician al echipei Rapid, Viorel Moldovan, este noul antrenor al selecţionatei de tineret a României, el urmând să preia postul lăsat liber la 18 iunie de Bogdan Stelea plecat la Viitorul Constanţa, informează site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

146 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan este noul antrenor al selecţionatei de tineret a României, anunţă FRF

Viorel Moldovan (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"În urma procesului de analiză a CV-urilor primite la Federaţia Română de Fotbal de către Comisia Tehnică şi în urma interviurilor realizate cu candidaţii la postul de selecţioner al reprezentativei de tineret a României, o decizie a fost luată astăzi. Începând de astăzi, 3 iulie 2014, noul selecţioner al naţionalei Under 21 a României este Viorel Moldovan. Fostul antrenor al FC Rapid va fi prezentat oficial mâine (n.r. - vineri), la ora 12:00, într-o conferinţă de presă organizată la Casa Fotbalului, în sala «Ioan Chirilă»", se arată în comunicatul FRF.

La conferinţa de presă de vineri vor participa şi directorul tehnic Anghel Iordănescu şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Antrenorul Viorel Moldovan i-a anunţat pe jucători la finalul antrenamentul de joi de la Mogoşoaia că nu va continua la Rapid. Contractul tehnicianului cu FC Rapid a expirat la 30 iunie, însă a fost prezent la reunirea lotului de marţi, când a condus primul antrenament al echipei. Atunci a afirmat că va accepta prelungirea contractului numai în situaţia în care conducerea va achita toate restanţele salariale către jucători şi către ceilalţi angajaţi, iar clubul va avea un buget echilibrat pentru sezonul următor.

Tehnicianul Viorel Moldovan a condus formaţia Rapid din 18 septembrie 2013 când a semnat un contract valabil un sezon. El a obţinut cu formaţia giuleşteană promovarea în Liga I, clasându-se la finalul ediţiei 2013-2014 a Ligii a II-a pe locul secund al clasamentului Seriei I.

Viorel Moldovan, care va împlini 41 de ani la 8 iulie, a pregătit patru echipe până acum: FC Vaslui (2008-2009), FC Braşov (2009-2010), Sportul Studenţesc în 2010 şi Rapid (2013-2014).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici