Viorel Moldovan, la prima înfrângere ca antrenor

Fostul internaţional Viorel Moldovan a suferit, sâmbătă, la finalul partidei CFR Cluj - SC Vaslui, scor 3-0 (1-0), din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, prima înfrângere din cariera sa de antrenor principal.

14 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan, la prima înfrângere ca antrenor

Viorel Moldovan, la prima înfrângere ca antrenor

Viorel Moldovan şi-a început cariera de antrenor principal la SC Vaslui, unde a fost numit de finanţatorul grupării vasluiene, Adrian Porumboiu, în luna noiembrie a anului trecut. Moldovan l-a succedat pe Viorel Hizo, care şi-a reziliat contractul în urma remizei de pe teren propriu, scor 1-1, cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a XIII-a a Ligii I.

Meciul de la Cluj a fost al nouălea ca antrenor pentru Viorel Moldovan, din care formaţia vasluiană a câştigat cinci şi trei le-a terminat la egalitate. Cu Viorel Moldovan pe banca tehnică, SC Vaslui a marcat 18 goluri şi a primit nouă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici