Viorel Moldovan: Nu cred că se va schimba mare lucru cu noul preşedinte al CCA

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, joi, că nu se va schimba mare lucru în ceea ce priveşte arbitrajul din România odată cu numirea lui Aron Huzu în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Nu cred că se va schimba mare lucru cu noul preşedinte al CCA. Totuşi, la fel ca toată lumea, eu sper să se schimbe odată ceva cu arbitrajele astea. Din păcate, se vorbeşte mult şi se face puţin. Eu nu cred că arbitrii noştri sunt neapărat speriaţi de arestările care se fac. Însă, dacă e aşa, cei care nu pot face faţă, să se retragă. Poate că e bine să se aducă arbitri străini. Dar, pentru noi, meciurile importante s-au jucat şi nu văd cu ce ne-ar mai ajuta acum, pe final de campionat", a afirmat Viorel Moldovan.

FC Vaslui va beneficia, în cele şapte etape de campionat care au mai rămas de disputat, de arbitri străini în ultimele două partide, cele cu Universitatea Craiova şi Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici