Viorel Moldovan: Slăbesc cinci-şase kilograme şi intru să bag mingea în poartă

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, duminică, la finalul meciului câştigat, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei CS Otopeni, că este exasperat de ratările atacanţilor săi şi că, din vară, vrea să se antreneze, pentru a reveni pe gazon, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"Îmi felicit jucătorii pentru modul în care au tratat meciul, chiar dacă am întâlnit un adeversar resemnat. Avem nevoie de puncte şi mă bucur că le-am obţinut. Mă nemulţumesc însă aceste ratări ale jucătorilor. Nu reuşim să facem diferenţa şi să marcăm atunci când trebuie. Cred că, dacă nu ratam atât de mult până acum, eram altundeva în clasament. Şi aici nu mă refer doar la penaltiul de astăzi, pentru că o lovitură de pedeapsă se poate rata oricând. Am să cer atacanţilor să fie mult mai concentraţi, să nu mai rateze din faţa porţii. Din vară, mă gândesc să redevin jucător, să slăbesc cinci-şase kilograme, să intru în ultimul sfert de oră al meciurilor şi să bag mingea în poartă. Sunt mulţumit de prestaţia apărătorilor, care nu au primit nici astăzi gol", a declarat Moldovan.

Jocul disputat duminică de FC Vaslui a fost al patrulea consecutiv la care finanţatorul echipei, Adrian Porumboiu, nu a asistat, el fiind în Franţa, la festivalul filmului de la Cannes, alături de fiul său, regizorul Corneliu Porumboiu.

Meciul FC Vaslui - CS Otopeni, disputat duminică, în etapa a XXXI-a a Ligii I, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici