Viorel Moldovan: Sunt mulţumit de rezultat ţinând cont că am egalat în prelungiri

Tehnicianul Viorel Moldovan a declarat, vineri, că este mulţumit de rezultatul de egalitate obţinut de FC Vaslui, pe teren propriu, scor 1-1, cu Universitatea Craiova, ţinând cont că golul egalizator al formaţiei sale a fost marcat în prelungirile meciului.

19 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Sunt mulţumit de rezultat ţinând cont că am egalat în prelungiri

Viorel Moldovan: Sunt mulţumit de rezultat ţinând cont că am egalat în prelungiri (Imagine: Mediafax Foto)

"Vasluiul a început meciul bine, dar ca şi în meciul cu Rapid am primit repede un gol stupid. Am început cu un handicap de un gol şi ţinând cont că am egalat în prelungiri sunt mulţumit de rezultat. Craiova, cu tot respectul pe care îl am, nu a avut mai mult de acel gol dat în minutul 6. Echipa mea nu prea a fost coerentă în joc, au fost multe erori tehnice şi este de înţeles când pleci de la un deficit de un gol, însă băieţii şi-au dorit victoria şi au reuşit în final să ia un punct. Nu s-a putut mai mult, la un moment dat nu mai speram nici la acest egal. A trebuit să abuzăm de mingi lungi pentru că nu am putut duce jocul pe benzi, aşa cum am vrut eu. Nu am avut jucătorii pentru acest tip de joc, dacă se putea făceam şi a patra schimbare, dar nu îmi permite regulamentul. Am egalat deci suntem puternici. A doua repriză s-a jucat la o singură poartă. Când nu ai jucătorii să-ţi împingă jocul pe benzi nu ai ce face, am abuzat de mingi lungi. Ne-a lipsit puţină luciditate în joc, astea au fost posibilităţile", a precizat antrenorul echipei moldave.

Moldovan a adăugat că lucrul negativ după această remiză este faptul că jucătorii nu şi-au atins obiectivul fixat de la sosirea sa la echipă, acumularea a cel puţin 10 puncte, şi nu vor primi bonusul înainte de sărbători: "Am întâlnit o echipă pragmatică cu jucători care dacă le dai ocazia pleacă cu 200 la oră. Chiar dacă am obţinut un egal şi vor fi sărbători fericite, rău este că am pierdut caşcavalul pentru că nu am obţinut cele 10 puncte de când sunt eu antrenor. S-a dus bonusul de sărbători."

Formaţia FC Vaslui a terminat la egalitate, vineri, pe teren propriu, scor 1-1, partida disputată împotriva echipei Universitatea Craiova, în ultima etapă a turul Ligii I. Golurile au fost marcate de Temwanjera '90+2, pentru gazde, respectiv Dina '6, pentru formaţia olteană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici