Viorel Moldovan: Suntem în discuţii avansate cu Daniel Niculae

Antrenorul formaţiei Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, luni, că se află în negocieri avansate cu atacantul Daniel Niculae, despre care spune că s-ar bucura enorm să-l aibă sub comanda sa la formaţia giuleşteană.

63 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Suntem în discuţii avansate cu Daniel Niculae

Daniel Niculae (Imagine: Zoltan Kiraly / Mediafax Foto)

"Sper ca lucrurile să se stabilizeze, să avem liniştea necesară pentru a ne desfăşura activitatea. Sunt în discuţii destul de avansate cu Daniel Niculae. Prioritate pentru el are un transfer afară, dar dacă nu-şi va găsi echipă cred că va veni la Rapid. De ce să nu fie tentat să joace şi în Liga a II-a? Oricum a ieşit de foarte multă vreme din circuit. M-aş bucura enorm să-l am sub comanda mea la Rapid, m-ar ajuta foarte mult şi cred că ne vom ajuta reciproc", a spus Moldovan, pe Aeroportul Henri Coandă, la plecarea în Grecia.

Liber de contract, atacantul Daniel Niculae, 31 de ani, care a evoluat în cariera sa la formaţii precum Auxerre, Monaco, Nancy, Kuban Krasnodar şi Montpellier, se antrenează alături de jucătorii formaţiei Rapid Bucureşti din vara acestui an.

Antrenorul FC Rapid, Viorel Moldovan, face parte dintr-o selecţionată a României alături de alţi componenţi ai Generaţiei de Aur, care va întâlni o echipă a Greciei, luni, la Salonic, într-un meci caritabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici