Viorel Moldovan, suspendat două meciuri şi penalizat cu 4.500 de lei

Comisia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, ca tehnicianul echipei Rapid, Viorel Moldovan, să fie suspendat două meciuri şi penalizat cu 4.500 de lei, ca urmare a partidei cu Unirea Slobozia, disputată săptămâna trecută, informează frf.ro.

116 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan, suspendat două meciuri şi penalizat cu 4.500 de lei

Viorel Moldovan (Imagine: Bogdan iordache/Mediafax Foto)

Moldovan a fost sancţionat în temeiul articolului 52.1.a) din Regulamentul Disciplinar, care prevede următoarele: "Fapta unei persoane care prin orice mijloace, cum ar fi gesturi sau cuvinte jignitoare, aduce atingere onoarei, reputaţiei, demnităţii sau imaginii publice a unei persoane, se sancţionează astfel: a) dacă autorul este un jucător sau antrenor, cu măsura suspendării de la 2 la 6 jocuri".

De asemenea, portarul Virgil Drăghia, eliminat la partida cu Unirea Slobozia, a fost suspendat un joc şi penalizat cu 530 de lei.

"În dosarul 18/CD/2014, având ca obiect sesizarea Comisiei Centrale a Arbitrilor cu privire la declaraþiile jignitoare din mass-media după jocul Rapid Bucureºti - Unirea Slobozia din data de 10 mai 2014, domnului Viorel Moldovan, antrenor la SC FC Rapid, i s-a aplicat sancţiunea avertisment", se mai arată pe site-ul FRF.

Formaţia Rapid a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Unirea Slobozia, într-un meci din etapa a V-a a play-off-ului Ligii a II-a.

În minutul 18, de la echipa giuleşteană a fost eliminat portarul Virgil Drăghia, pentru o intervenţie în careu asupra lui Jianu.

Tehnicianul rapidist Viorel Moldovan a fost trimis în tribună cu aproximativ 15 minute înainte de finalul partidei, pentru proteste repetate. La finalul jocului, Moldovan a declarat că echipa sa a fost dezavantajată de centralul Teodor Crăciunescu, precizând că acesta este un arbitru slab care a venit "chitit" să facă jocurile adversarului direct în lupta pentru promovare, FC Clinceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici