Vlad Chiricheş a fost integralist în partida AS Roma - Sassuolo, din Serie A

Vlad Chiricheş a debutat pentru Sassuolo în etapa a 3-a din Serie A. Căpitanul naţionalei României a fost integralist în partida cu AS Roma, din deplasare, dar nu şi-a putut salva echipa de la înfrângere. Romanii s-au impus cu 4-2.

124 afișări
Imaginea articolului Vlad Chiricheş a fost integralist în partida AS Roma - Sassuolo, din Serie A

Vlad Chiricheş a fost integralist în partida AS Roma - Sassuolo, din Serie A

Gazdele au forţat încă din prima repriză, când au marcat toate cele 4 goluri. Au fost patru marcatori diferiţi pentru formaţia antrenată de Paulo Fonseca: Cristante (min. 12), Dzeko (min. 19), Mkhitaryan (min. 22) şi Kluivert (min. 33). În partea a doua, Sassuolo a jucat cartea atacului, dar nu a fost suficient. A punctat de doar două ori, prin Berardi (min. 53 şi 72).

Echipa lui Vlad Chiricheş se situează pe locul 12 în Serie A, cu 3 puncte, la două de ultimul loc retrogradibil, ocupat în acest moment de Fiorentina. În următoarea etapă, Sassuolo primeşte vizita formaţiei Spal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici