Vlad Chiricheş a marcat un gol pentru Tottenham în Cupa Angliei

Fundaşul Vlad Chiricheş a marcat un gol pentru echipa sa, Tottenham Hotspur, care s-a calificat în turul patru al Cupei Angliei, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (2-2), formaţia Burnely, într-o rejucare din turul trei al competiţiei, informează BBC.

316 afișări
Imaginea articolului Vlad Chiricheş a marcat un gol pentru Tottenham în Cupa Angliei

Vlad Chiricheş a marcat un gol pentru Tottenham în Cupa Angliei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chiricheş a jucat pe postul de fundaş dreapta, a înscris golul trei al gazdelor, în minutul 49, a primit un cartonaş galben, în minutul 70, şi a fost înlocuit cu Eric Dier, în minutul 80.

Celelalte goluri ale învingătorilor au fost marcate de Paulinho '10, Capoue '45+2 şi Rose '52, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Sordell '3 şi Wallace '8.

Echipa Southampton, cu fundaşul Florin Gardoş integralist, s-a calificat şi ea în turul patru al Cupei Angliei, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Ipswich Town, din liga a doua. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Long, în minutul 19.

Tot într-o rejucare din turul trei al Cupei Angliei, echipa Bradford City, din liga a treia, a învins, cu scorul de 4-0 (3-0), formaţia Milwall, din liga a doua. Golurile învingătorilor au fost marcate de Hanson '8, Stead '17, Halliday '39 şi Knott '57.

În turul patru al Cupei Angliei, Tottenham Hotspur va întâlni pe Leicester City, Southampton pe Crystal Palace, iar Bradford City pe Chelsea Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici