Vlad Chiricheş a revenit pe teren după 8 luni! Românul, titular împotriva lui Inter

  • Vlad Chiricheş a fost titular la Sassuolo, în deplasarea cu Inter
  • Românul nu mai jucase un meci oficial de pe 12 octombrie 2019
  • Inter - Sassuolo s-a terminat 3-3
372 afișări
Imaginea articolului Vlad Chiricheş a revenit pe teren după 8 luni! Românul, titular împotriva lui Inter

Vlad Chiricheş a revenit pe teren după 8 luni! Românul, titular împotriva lui Inter

Vlad Chiricheş a jucat din nou, după 8 luni de pauză. Fundaşul român a fost titular la Sassuolo, în deplasarea cu Inter (scor 3-3).

Chiricheş nu mai jucase într-un meci oficial de la partida dintre Insulele Feroe şi România, de pe 12 octombrie, în care tricolorii s-au impus cu 3-0. Atunci, fundaşul s-a accidentat la coapsa dreaptă, în prima repriză.

S-a recuperat la începutul lunii martie, dar n-a mai apucat să evolueze la Sassuolo după ce campionatul s-a întrerupt din cauza pandemiei. 

În meciul cu Inter, Chiricheş a evoluat până în minutul 79 şi nu a greşit la niciunul dintre golurile adversarilor. Românul a fost schimbat cu Giangiacomo Magnani, care a dat golul de 3-3. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici