Vlad Chiricheş: După meciul cu Grecia mă voi opera la nas

Fundaşul echipei naţionale, Vlad Chiricheş, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că după meciul retur cu Grecia, din barajul pentru calificarea la Cupa Mondială din 2014, se va opera la nas.

122 afișări
Imaginea articolului Vlad Chiricheş: După meciul cu Grecia mă voi opera la nas

Vlad Chiriches (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt ok. Nasul e ok, masca mă ajută, mă protejează, sunt bine. Nu am avut senzaţia de teamă la antrenamente şi nici nu mă deranjează. Masca asta e diferită. Miercuri, când mă întorc, mă voi opera şi voi fi apt pentru următorul meci de campionat", a spus Chiricheş.

Vlad Chiricheş a afirmat că jucătorii României vor trebui să treacă peste emoţii în partida cu Grecia şi este convins că rezultatul din partida tur va putea fi întors. "Am fost puţin dezamăgit pentru ce s-a întâmplat la echipa de club şi că nu am reuşit să ajung la primul meci. Am avut emoţii pentru băieţi, dar a fost puţină dezamăgire că am pierdut. Trebuie să depăşim emoţiile, pentru că suntem în faţa unui moment important şi cred că putem întoarce rezultatul la Bucureşti. Grecii s-au dovedit foarte puternici la ei, iar rezultatul prezintă realitatea, dar cred că la Bucureşti, cu ajutorul suporterilor, putem întoarce scorul", a completat Chiricheş.

Vlad Chiricheş speră ca România să nu mai facă greşelile din partida tur, când s-au primit goluri din faze fixe. "Dacă vom primi gol, va fi foarte greu să ne calificăm. Sper să înscriem. S-a văzut foarte clar că au fost foarte puternici la fazele fixe. Sperăm să remediem deficienţele de la meciul tur", a explicat Chiricheş.

Vlad Chiricheş s-a accidentat la echipa de club înaintea partidei tur de la Atena şi nu a putut evolua pentru "tricolori".

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014. Pentru România a marcat Stancu '19, iar pentru Grecia au înscris Mitroglou '14, '66 şi Salpingidis '20. Meciul retur va avea loc, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Pentru a fi sigură de calificarea la CM, România are nevoie de o victorie cu scorul de 2-0 sau la o diferenţă de trei goluri. În cazul în care România va câştiga cu scorul de 3-1, meciul va intra în prelungiri, iar dacă scorul se menţine şi după 30 de minute, se va trece la executarea loviturilor de departajare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici