Vlad Chiricheş: Nu pot spune că sunt fericit la Tottenham, este greu pentru mine

Fundaşul Vlad Chiricheş a declarat, joi, că nu este fericit la Tottenham Hotspur deoarece nu evoluează pentru gruparea de pe White Hart Lane, informează london24.com.

121 afișări
Imaginea articolului Vlad Chiricheş: Nu pot spune că sunt fericit la Tottenham, este greu pentru mine

Vlad Chiriches (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu ştiu nimic despre ofertele vehiculate, dar pot spune că nu sunt foarte fericit la club, deoarece nu fac parte din lot. Este greu pentru mine, dar cred că pot să-mi îmbunătăţesc jocul şi că voi putea juca", a spus Chiricheş, pentru Sky Sports.

Vlad Chiricheş a fost transferat de Tottenham în vara anului trecut de la Steaua, însă nu a reuşit să se impună în prima echipă, în special după numirea antrenorului Mauricio Pochettino.

Chiricheş se află printre jucătorii despre care se vehiculează că ar putea părăsi pe Tottenham în pauza de iarnă. El ar fi dorit de Juventus Torino, Internazionale Milano, AS Roma şi Arsenal Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici