Vlad Chiricheş şi-a dat acordul să joace la AS Roma

Fundaşul român al echipei Tottenham Hotspur, Vlad Chiricheş, şi-a dat acordul pentru a juca la formaţia AS Roma, a anunţat, joi, jurnalistul Paolo Assogan de la SkySport24, citat de site-ul forzaroma.info.

130 afișări
Imaginea articolului Vlad Chiricheş şi-a dat acordul să joace la AS Roma

Vlad Chiriches (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform forzaroma.info, AS Roma a primit acordul internaţionalului român şi urmează să înceapă negocierile cu clubul englez.

Jurnalistul italian a mai spus că Roma doreşte un împrumut al jucătorului, cu drept de cumpărare definitivă.

Fundaşul Vlad Chiricheş a declarat, la mijlocul lunii noiembrie, că nu este fericit la Tottenham Hotspur deoarece nu evoluează pentru gruparea de pe White Hart Lane.

Presa engleză a scris săptămâna trecută că Tottenham a stabilit la 10 milioane de euro suma cu care acceptă să-l cedeze definitiv pe fundaşul Vlad Chiricheş, sperând astfel să recupereze în totalitate investiţia iniţială, de 9,5 milioane de euro.

Presa internaţională a scris în ultima perioadă că grupările AS Roma, Juventus Torino, Internazionale Milano şi Arsenal Londra sunt interesate de transferul lui Chiricheş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici