Vlad Dragomir, Arsenal Londra: Întotdeauna îl urmăresc pe Mesut Ozil, mă imaginez în locul lui - VIDEO

Vlad Dragomir a declarat, marţi, la două săptămâni de la semnarea primului contract de jucător profesionist cu Arsenal, că îl urmăreşte pe Mesut Ozil, iar când îl vede se imaginează în locul lui, notează ProSport.

297 afișări
Imaginea articolului Vlad Dragomir, Arsenal Londra: Întotdeauna îl urmăresc pe Mesut Ozil, mă imaginez în locul lui - VIDEO

Vlad Dragomir, Arsenal Londra: Întotdeauna îl urmăresc pe Mesut Ozil, mă imaginez în locul lui

Într-un interviu pentru contul de Youtube al lui Arsenal, tânărul mijlocaş român a declarat că diferenţa între antrenamentele din România şi cele din Anglia este mare: "Este o mare diferenţă între Anglia şi România. Primele patru luni au fost foarte dificile, dar acum totul este bine şi eu mă simt foarte bine. Antrenamentele de aici sunt mai dificile decât în România. Trebuie să muncesc din greu sezonul următor pentru a fi la nivelul jucătorilor din Anglia şi a ajunge la prima echipă".

Ajuns la Arsenal vara trecută din postura de căpitan al echipei naţionale a României U16, Dragomir spune că preferă să ofere o pasă decisivă: "Ca fiecare jucător, îmi place să înscriu, dar mai mult îmi place să dau o pasă decisivă sau o pasă lungă foarte bună, aşa cum fac Mesut Ozil sau Toni Kroos. Întotdeaua îl urmăresc pe Ozil, iar când îl văd mă imaginez în locul lui. Mereu e relaxat, iar atunci când are mingea lumea aşteaptă de la el o pasă foarte bună. Mi-aş dori să joc ca el. Alex Iwobi e o sursă de inspiraţie pentru mine. Îl urmăresc şi nu-mi vine să cred la ce nivel a ajuns".

Vlad Dragomir a fost căpitanul naţionalei U16 şi a semnat cu Arsenal în vara trecută, după ce n-a dorit să-şi prelungească înţelegerea cu ACS Poli. Arsenal a plătit doar 100.000 de euro pentru acest transfer. Conform regulilor, un jucător din Anglia nu poate semna un contract profesionist înainte de a împlini 17 ani, vârstă pe care Vlad a împlinit-o pe 24 aprilie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici