Vlcek: Nu îmi e teamă de Steaua

Atacantul Stanislav Vlcek, golgheterul echipei Slavia Praga, adversara FC Steaua în primul meci din grupa H a Ligii Campionilor, a declarat că nu îi este teamă de formaţia din Bulevardul Ghencea, dar că ar fi preferat să întâlnească o grupare mai atractivă, informează presa cehă.

3 afișări
Imaginea articolului Vlcek: Nu îmi e teamă de Steaua

Vlcek: Nu îmi e teamă de Steaua

"Arsenal şi Sevilla sunt clar favoritele grupei. Am fi dorit să jucăm cu altă echipă mai atractivă, nu cu Steaua, de care nu ne este însă frică. Sperăm să fim superiori Stelei", a spus Vlcek.

Mijlocaşul Vladimir Smicer spune şi el că şi-ar fi dorit din urma a treia un adversar mai atractiv şi mai cu nume decât Steaua.

Înaintea tragerii la sorţi, jucătorii cehi şi-au exprimat preferinţele în privinţa componenţei grupei lor, însă niciunul nu a dorit şi nici nu a nominalizat Steaua printre adversare. Toţi ar fi vrut un adversar mai atractiv din punct de vedere financiar şi al suporterilor, precum Schalke 04, Celtic Glasgow, Lazio Roma sau VfB Stuttgart. Cehii cred că şi ŢSKA Moscova ar fi fost o echipă mai bună din acest punct de vedere decât Steaua.

Steaua va juca în grupa H a Ligii Campionilor împotriva formaţiilor Slavia Praga (19 septembrie în deplasare, 27 noiembrie acasă), FC Sevilla (23 octombrie în deplasare, 7 noiembrie acasă) şi Arsenal Londra (2 octombrie acasă, 12 decembrie în deplasare).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici