Voller spune că niciun jucător de la Leverkusen nu va pleca la Bayern Munchen

Directorul sportiv al clubului Bayer Leverkusen, Rudi Voller, a asigurat, într-un interviu acordat publicaţiei Kicker, că niciun jucător nu va pleca în următoarele două sezoane la echipa Bayern Munchen, la care antrenor va fi, din iulie, Jupp Heynckes, informează AFP.

13 afișări

"Nici în vara aceasta şi nici în următoarea" nu va ajunge vreun jucător de la Leverkusen la Bayern, a spus Voller. "Cine crede că Heynckes ar putea dori să facă asta (n.r. - să îşi dorească să ducă cu el la Bayern Munchen şi jucători de la Leverkusen) nu îl cunoaşte bine. El nu este doar un antrenor excelent, ci şi un tip foarte corect, un om fair-play", a adăugat oficialul german.

Presa germană a scris, în ultimele zile, despre interesul clubului Bayern Munchen pentur mijlocaşul chilian Arturo Vidal, foarte apreciat de Heynckes.

Voller a explicat însă că nici Vidal şi nici Rene Adler, dorit de Manchester United, nu vor părăsi echipa în această vară. "Cei doi sunt sub contract", a menţionat el.

Rudi Voller este convins că Jupp Heynckes va face totul pentru ca Bayer Leverkusen să încheie sezonul pe un loc de Liga Campionilor, deşi Bayern Munchen se numără printre rivale.

Cu şapte etape înainte de finalul campionatului, Leverkusen ocupă locul doi în clasament, la şapte puncte de liderul Borussia Dortmund şi cu 7şapte puncte avans faţă de Bayern Munchen (locul 4).

Bayern Munchen a anunţat, vineri, că noul antrenor al echipei va fi Jupp Heynckes, pentru următorii doi ani şi jumătate, începând din iulie, când îl va înlocui pe Louis van Gaal. La Bayer Leverkusen va fi adus, în locul lui Heynckes, actualul tehnician al formaţiei Freiburg, Robin Dutt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici