Voluntari cedează cu 0-2 în faţa Chnindiei, care urcă pe loc de play-off

  • FC Voluntari şi Chindia Târgovişte au încheiat ziua în Liga 1, oaspeţii câştigând cu 2-0, după două remize consecutive în ultimele etape.
89 afișări
Imaginea articolului Voluntari cedează cu 0-2 în faţa Chnindiei, care urcă pe loc de play-off

Chindia a avut două ocazii mari de a deschide scorul în prima repriză, dar nici Popa, nici Neguţ nu au reuşit să îl învingă pe Râmniceanu.

Elevii lui Emil Săndoi a deschis scorul în debutul părţii secunde prin Daniel Popa, după o greşeală a lui Pablo de Lucas (0-1, min. 50). După alte două ocazii, Chindia a majorat, tot după o greşeală personală. De data aceasta a marcat Florea (0-2, min. 66).

Oaspeţii şi-au continuat dominarea concretizată prin mai multe ocazii, cea mai importantă fiind bara de la 30 de metri a lui Marco Dulca.

După acest succes în deplasare Chindia urcă temporar pe loc de play-off, peste Viitorul care are un meci mai puţin. Voluntari e pe 11, la un punct sub Dinamo şi Hermannstadt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici