Vrea să fie liber. Lionel Messi a refuzat o clauză care l-ar fi legat pe viaţă de FC Barcelona

FC Barcelona a fost refuzată de cel mai important jucător din lotul blaugrana. Lionel Messi a amintit, într-un interviu oferit unui post de radio din Argentina, că gruparea catalană i-a oferit un contract pe viaţă, în urmă cu o lună, pe care l-a refuzat.

2845 afișări
Imaginea articolului Vrea să fie liber. Lionel Messi a refuzat o clauză care l-ar fi legat pe viaţă de FC Barcelona

Lionel Messi a refuzat contractul pe viaţă propus de FC Barcelona

Decarul Argentinei a precizat că motivul din cauza căruia nu a vrut să pună semnătura pe o astfel de înţelegere este că vrea să joace la Barcelona atât timp cât se simte bine, şi nu pentru că este obligat printr-un contract.

"Au făcut lucrul acesta cu Iniesta, cu oameni care au fost aici pentru mult timp. Eu nu vreau un contract care mă ţine legat, pentru că nu ştiu ce va fi în viitor. Nu vreau să fiu aici dacă nu mă simt bine.

Vreau să mă simt competitiv şi bine din punct de vedere fizic. Nu vreau să joc doar pentru că am un contract pe viaţă. Ăsta a fost singurul motiv pentru care nu mi-a plăcut propunerea", a spus Messi.

Lionel Messi mai are contract cu Barcelona până în iunie 2021, însă argentinianul este singurul jucător din echipă care are posibilitatea să întrerupă contractul la sfârşitul fiecărui sezon şi să plece la altă echipă.

Atacantul în vârstă de 32 de ani a ajuns la echipa mare a Barcelonei în iulie 2005. De atunci a evoluat în 693 de meciuri, a marcat de 605 ori şi a oferit 245 pase de gol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici