Vuvuzelele, interzise la cel mai important festival de muzică din Scoţia

Organizatorii celui mai important festival de muzică din Scoţia, T In The Park, i-au informat pe spectatori că nu vor putea intra cu vuvuzele la eveniment, instrumentele atât de populare la Cupa Mondială din Africa de Sud urmând să fie confiscate de forţele de ordine.

17 afișări
Imaginea articolului Vuvuzelele, interzise la cel mai important festival de muzică din Scoţia

Vuvuzelele, interzise la cel mai important festival de muzică din Scoţia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Organizatorii i-au anunţat pe spectatorii care şi-au cumpărat bilete online printr-un e-mail că nu vor avea dreptul să intre la festival cu vuvuzele. "Vuvuzelele sunt interzise pentru că nu sunt potrivite la un festival de muzică", se anunţă în mail-ul trimis de organizatorii festivalului de muzică spectatorilor.

Un purtător de cuvânt al festivalului scoţian a explicat motivul pentru care vuvuzele sunt interzise. "Am interzis vânzarea de vuvuzele la festival şi transmitem oamenilor să nu le aducă pentru că forţele de ordine le vor confisca. Deşi este mereu o atmosferă fantastică de petrecere, trebuie să şi respectăm artiştii şi miile de fani care vor să se bucure de muzică fără să fie deranajaţi de zgomotul produs de instrumente precum vuvuzelele", a spus el, informează STV.

Festivalul de muzică din Scoţia, care are loc la Balado, Perthshire, şi la care participă artişti precum Eminem, Muse sau Jay-Z, va începe la 9 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici