Walker, viaţa dublă a fundaşului lui Manchester City: amanta sa a dezvăluit că are doi copii cu el

Kyle Walker, fundaşul lui Manchester City, a fost implicat recent într-un scandal de infidelitate care a dus la divorţul său de soţia sa, Annie Kilner. Acum, amanta sa, modelul şi influencerul Lauryn Goodman, a făcut noi dezvăluiri care ar putea complica şi mai mult situaţia.

2843 afișări
Imaginea articolului Walker, viaţa dublă a fundaşului lui Manchester City: amanta sa a dezvăluit că are doi copii cu el

Walker, viaţa dublă a fundaşului lui Manchester City: amanta sa a dezvăluit că are doi copii cu el

Potrivit Sportface, care citează declaraţiile fotomodelului pentru The Sun, Walker şi-ar fi construit o a doua familie cu Goodman, în paralel cu cea pe care o avea cu soţia sa.

Ea a dat naştere unei fiice în 2020, iar în 2023 a născut un fiu.

Goodman a declarat că a decis să facă aceste dezvăluiri pentru că a vrut să fie sinceră cu soţia lui Walker. Ea a spus că i-a spus lui Annie tot ce se întâmplase, iar aceasta a decis să divorţeze de Walker, după 12 ani de relaţie şi trei copii.

Rămâne de văzut dacă Walker va confirma sau nu aceste declaraţii. Scandalul i-ar putea afecta cariera.

Walker a fost premiat la Fifa The Best 2023 ca membru al top 11 al anului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici