Walter Smith, legendarul antrenor al echipei Glasgow Rangers, a murit

  • Walter Smith rămâne o legendă. Clubul său a câştigat 10 titluri şi 21 de trofee.
  • Smith a venit la conducere în 1991 şi a dus echipa pe culmile gloriei.
  • Fostul antrenor avea 73 de ani.
535 afișări
Imaginea articolului Walter Smith, legendarul antrenor al echipei Glasgow Rangers, a murit

FOTO ManUtd/Twitter

Asociaţia de fotbal scoţian l-a descris pe Smith ca fiind „unul dintre cei mai de succes manageri în istoria fotbalului scoţian”, iar premierul Nicola Sturgeon l-a numit „o adevărată minune a fotbalului”, conform CNN.
 
Smith a condus Everton timp de patru ani, până în anul 2002 şi apoi a condus naţionala Scoţiei timp de doi ani. 
 
Totodată, a fost asistentul lui Alex Ferguson la Manchester United pentru câteva luni (martie-iunie 2004).
 
Reprezentanţii echipei Manchester United îşi exprimă condoleanţele: „Toată lumea de la ManUtd este întristată profund de veste decesului lui Walter Smith. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă spre prietenii şi familia sa în acest moment greu”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici