Walter Zenga: Am semnat prelungirea cu Al Nasr, nu mă gândesc să plec din Dubai

Antrenorul italian Walter Zenga a declarat vineri că şi-a prelungit înţelegerea cu gruparea Al Nasr din Dubai încă din luna aprilie şi că nu se gândeşte să plece de la această grupare în viitorul apropiat.

81 afișări
Imaginea articolului Walter Zenga: Am semnat prelungirea cu Al Nasr, nu mă gândesc să plec din Dubai

Walter Zenga: Am semnat prelungirea cu Al Nasr, nu mă gândesc să plec din Dubai (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Vreau să pun la punct această problemă. Am semnat prelungirea cu Al Nasr încă de luna trecută, nu ştiu de unde au apărut aceste speculaţii cu alte echipe. Mă simt foarte bine în Dubai, nici nu mă gândesc să plec de aici. Am început o treabă cu Al Nasr Dubai şi vreau să continui aici încă doi ani", a spus Zenga la Sport.ro.

Fostul tehnician al Stelei a menţionat, de asemenea, că nu a fost surprins că Oţelul Galaţi a câştigat campionatul în acest sezon.

"Nu a fost o surpriză faptul că a câştigat Oţelul campionatul, pentru că în ultimii ani au câştigat echipele din provincie. Am urmărit fotbalul din România în ultimii ani şi am văzut că în provincie s-a făcut treabă, iar în Bucureşti mai mult s-a vorbit", a mai spus Zenga.

Presa sportivă din România a scris că Walter Zenga se numără printre antrenorii doriţi la Steaua, după plecarea lui Cosmin Olăroiu, care nu a dorit să rămână la gruparea din Bulevardul Ghencea şi în sezonul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici