Walter Zenga, demis de la Palermo

Tehnicianul Water Zenga a fost demis, luni dimineaţă, din funcţia de antrenor principal al echipei US Palermo, în urma rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă, informează site-ul oficial al grupării italiene.

33 afișări
Imaginea articolului Walter Zenga, demis de la Palermo

Walter Zenga, demis de la Palermo (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"US Palermo anunţă că a încetat colaborarea cu antrenorul Walter Zenga. Clubul îi mulţumeşte lui Zenga pentru munca depusă şi îi urează mult noroc în continuare", se arată în comunicatul postat pe site-ul clubului sicilian.

Presa peninsulară îl creditează pe Delio Rossi, fostul tehnician al formaţiei Lazio Roma, principalul candidat pentru preluarea funcţiei de antrenor la Palermo.

Zenga, în vârstă de 49 de ani, a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei US Palermo în 5 iunie 2009. După disputarea a 13 etape din campionatul Italiei, Palermo ocupă locul 12, cu 17 puncte.

În sezonul 2008/2009, Walter Zenga s-a aflat la conducerea tehnică a formaţiei Catania, care a ocupat poziţia a 15-a în clasamentul Serie A, cu 43 de puncte acumulate.

De-a lungul carierei sale de tehnician, fostul internaţional italian a mai pregătit formaţiile FC Naţional (2002-2004), Steaua Bucureşti (2004-2005), Steaua Roşie Belgrad (2005-2006), Gaziantepspor, Al Ain şi Dinamo Bucureşti (2007).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici