Walter Zenga este pe cale să revină în Serie A. Echipa cu care ar putea semna

  • Walter Zenga este pe cale să revină în Serie A.
  • Fostul antrenor de la Steaua şi Dinamo ar urmă să o pregătească pe Cagliari, formaţie care traversează o formă foarte slabă.
281 afișări
Imaginea articolului Walter Zenga este pe cale să revină în Serie A. Echipa cu care ar putea semna

Walter Zenga aproape de un contract cu o importantă echipă din Serie A

După un început excelent de campionat, Cagliari a ajuns la 12 meciuri consecutive fără victorie, în toate competiţiile, şi a coborât pe locul 11 în Serie A, cu 32 de puncte acumulate în 25 de runde.

Italienii scriu că sarzii îl vor demite pe Rolando Maran, sosit la club în 2018, iar în locul său îl vor numi pe Walter Zenga. Fostul antrenor din Liga 1 îl va avea ca secund pe Max Canzi, tehnicianul echipei Cagliari Primavera.

Walter Zenga le-a pregătit în România pe FC Naţional, Steaua şi Dinamo. De-a lungul carierei sale, tehnicianul de 59 de ani a mai activat la formaţii ca Steaua Roşie Belgrad, Catania, Palermo, Sampdoria sau Wolves. El este liber de contract din martie 2019, după despărţirea de echipa Venezia, din Serie B.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici