Walter Zenga îşi păstrează recordul de invincibilitate la CM

Fostul portar italian Walter Zenga îşi păstrează recordul de invincibilitate la Cupa Mondială, cu 517 minute fără să primească gol, după înfrângerea Spaniei şi a portarului Iker Casillas în faţa Olandei, scor 5-1, vineri, la Salvador.

200 afișări
Imaginea articolului Walter Zenga îşi păstrează recordul de invincibilitate la CM

Walter Zenga (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Casillas, care nu a mai primit gol din minutul 47 al meciului cu Chile de la Cupa Mondială din 2010, trebuia să rămână neînvins până în minutul 86 al meciului cu Olanda pentru a-l egala pe Zenga.

Însă invincibilitatea lui Casillas a rămas la 477 de minute, după ce Van Persie a marcat în minutul 44 al meciului de vineri.

Reprezentativa Spaniei, campioana mondială en-titre şi dubla deţinătoare a titlului european, a debutat cu un eşec la turneul final din Brazilia, după ce a fost învinsă, cu scorul de 5-1 (1-1), de selecţionata Olandei, în prima etapă a grupei B, într-o reeditare a finalei din 2010.

Pentru Spania a marcat Xabi Alonso, în minutul 27, care a transformat un penalti acordat după un fault al lui De Vrij asupra lui Diego Costa.

Golurile Olandei au fost înscrise de Robin Van Persie '44, '72, Arjen Robben '53, '80 şi Stefan De Vrij '64.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici