Walter Zenga, noul antrenor al echipei Sampdoria Genova

Tehnicianul Walter Zenga a sosit, joi, în Italia şi urmează ca în această seară să semneze contractul de antrenor principal al echipei Sampdoria Genova, informează site-ul oficial al grupării din Serie A.

140 afișări
Imaginea articolului Walter Zenga, noul antrenor al echipei Sampdoria Genova

Walter Zenga (Imagine: Mediafax Foto-AFP)

"Simt o mare emoţie că mă întorc aici. La Genova am petrecut doi ani de neuitat. Este o mare provocare să preiau postul de la prietenul meu Sinisa Mihajlovici. Am avut şi alte oferte, dar când cunoşti un preşedinte cu pasiune, dorinţă şi caracter aşa cum este Ferrero, nu poţi să refuzi. Apoi, Sampdoria este Sampdoria. Nu am vorbit cu Mihajlovici, dar o voi face. Sunt pregătit să o duc cât mai departe pe Sampdoria în cupele europene. Sunt fericit să revin în Italia", a spus Zenga pe aeroportul Cristoforo Colombo.

Walter Zenga, în vârstă de 55 de ani, a mai pregătit în cariera sa formaţiile New England Revolution, Brera, FC Naţional, Steaua Bucureşti, Steaua Roşie Belgrad, Gaziantepspor, Al Ain, Dinamo Bucureşti, Catania, US Palermo, Al Nasr (Arabia Saudită), Al Nasr (Emiratele Arabe Unite) şi Al Jazira. Ca jucător, Zenga a evolua în perioada 1994-1996 la Sampdoria Genova.

Tehnicianul Sinisa Mihajlovici a anunţat, luni, că părăseşte echipa Sampdoria Genova. El se afla la conducerea tehnică a formaţiei genoveze din noiembrie 2013. Echipa a încheiat sezonul 2014/2015 pe locul şapte în Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici