Walter Zenga, tată pentru a cincea oară

Fosta vedetă a naţionalei Italiei, Walter Zenga, care a fost şi antrenor al formaţiilor Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti, a devenit vineri tată pentru a cincea oară.

294 afișări
Imaginea articolului Walter Zenga, tată pentru a cincea oară

Walter Zenga (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Raluca Rebedea, soţia lui Walter Zenga, a anunţat pe Facebook vestea privind venirea pe lume a copilului.

"După o trudă ferice de 12 ore, în dimineaţa aceasta, la ora 10.10, a venit pe lume micuţul nostru iubit, Walter Zenga Jr. Are 3.600 kilograme şi 53de centimetri de splendid băieţel, întâmpinat de tăticul său, care a tăiat cordonul ombilical şi l-a pus la căldură, la sânul mămicii lui! Fii binecuvântat fiul nostru!", a fost mesajul Ralucăi.

Walter Zenga, care va împlini 52 de ani în 28 aprilie, mai are o fetiţă cu Raluca, Samira Valentina, născută în noiembrie 2009. Din primele două căsătorii, Zenga mai are trei copii: Jacopo, Nicola şi Andrea.

De la începutul anului, Walter Zenga este antrenorul echipei Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici