Webb, Proenca, Brych, Rizzoli sau Mazici, printre arbitrii care vor oficia la CM din Brazilia

Brazilianul Sandro Ricci se află printre arbitrii care vor oficia la Cupa Mondială din Brazilia, alături de englezul Howard Webb, olandezul Bjorn Kuipers sau portughezul Pedro Proenca.

58 afișări
Imaginea articolului Webb, Proenca, Brych, Rizzoli sau Mazici, printre arbitrii care vor oficia la CM din Brazilia

Howard Webb (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Repartizarea brigăzilor de arbitri pe zone de calificare este următoarea: Asia (4 brigăzi, două rezerve), Africa (3 brigăzi, două brigăzi de rezerve), Concacaf (3 brigăzi, două brigăzi de rezerve), America de Sud (5 brigăzi, o rezervă), Oceania (o brigadă, o rezervă) şi Europa (9 brigăzi, o rezervă), a anunţat FIFA miercuri.

Englezul Howard Webb, olandezul Bjorn Kuipers, portughezul Pedro Proenca, spaniolul Carlos Velasco Carballo, germanul Felix Brych, turcul Cuneyt Cakir, suedezul Jonas Eriksson, sârbul Milorad Mazici, italianul Nicola Rizzoli şi norvegianul Svein Oddvar Moen sunt arbitrii din Europa care vor oficia la centru la Cupa Mondială.

Până la Cupa Mondială, arbitrii vor participa la trei seminarii, în februarie, în martie-aprilie şi cu zece zile înainte de începerea competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici