Wenger cere din nou introducerea tehnologiei video în fotbalul profesionist

Managerul francez al grupării Arsenal, Arsene Wenger, şi-a reafirmat dorinţa de introducere a tehnologiei video în fotbalul profesionist, apreciind că aceasta ar ajuta arbitrii să ia decizii corecte.

97 afișări
Imaginea articolului Wenger cere din nou introducerea tehnologiei video în fotbalul profesionist

Wenger cere din nou introducerea tehnologiei video în fotbalul profesionist (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Week-end-ul trecut a fost foarte prost în ceea ce priveşte deciziile arbitrilor. Autorităţile fotbalistice trebuie să facă ceva. Imaginile video ar veni în ajutorul arbitrilor şi nu le-ar ştirbi autoritatea. Dimpotrivă, le-ar da mai mult credit, mai multă autoritate şi ar reduce numărul greşelilor. Arbitrii ar putea opri jocul pentru a vedea o fază în reluare şi pentru a lua decizia corectă", a spus tehnicianul francez.

Arsene Wenger nu crede că arbitrii sunt slabi, ci jocul este prea rapid.

"Este imposibil pentru un om să vadă tot. Cu reluarea, din 100 de situaţii, ar fi mai puţuine greşeli, deoarece arbitrii ar fi ajutaţi", a precizat Wenger.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici