Wenger: În retur, putem întoarce în favoarea noastră rezultatul de la Manchester

Tehnicianul Arsene Wenger a declarat, miercuri, după înfrângerea formaţiei sale Arsenal, scor 0-1, suferită în întâlnirea cu Manchester United, din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, că echipa londoneză are şanse să întoarcă acest rezultat în partida retur, informează AFP.

3 afișări

"Lucrul bun după această prima manşă este acela că nu am încasat decât un gol. Avem o bună şansă să întoarcem soarta acestei dispute în partida de pe teren propriu, din retur. Nu am fost destul de creativ în acest joc, dar cel mai important acum este să ne gândim la ceea ce trebuie să facem marţea viitoare. După aspectul meciului, adversarii ar mai fi putut marca un al doilea gol, dar portarul Almunia ne-a făcut să avem încă şanse în această dublă manşă şi vrem să profităm de ele. Nu am fost prezenţi în acest joc, dar la meciul retur veţi vedea un alt Arsenal", a declarat Wenger.

Formaţia Manchester United a câştigat, miercuri, cu scorul de 1-0, partida susţinută, pe teren propriu, în faţa echipei Arsenal Londra, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Golul victoriei a fost marcat de fundaşul O'Shea, în minutul 17.

Meciul retur va avea loc marţi, 5 mai.

Finala competiţiei se va disputa miercuri, 27 mai, la Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici