Wenger: Messi este de neoprit, este Playstation

Tehnicianul formaţiei Arsenal Londra, Arsene Wenger, a declarat, marţi seară, că argentinianul de la FC Barcelona, Lionel Messi, care a marcat patru goluri în meciul direct, este de neoprit şi este Playstation, informează mirror.co.uk.

102 afișări
Imaginea articolului Wenger: Messi este de neoprit, este Playstation

Wenger: Messi este de neoprit, este Playstation (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am pierdut în faţa unei echipe mai bune, cu cel mai bun jucător din lume. El a făcut imposibilul posibil. Are ceva excepţional, este de neoprit. Este cel mai bun jucător din lume. Este Playstation. Poate profita de orice greşeală facem. Mai are şase sau şapte ani în faţa lui şi poate ajunge la un nivel incredibil. Când are balonul la picior este de neoprit, este singurul jucător care poate reprezenta o ameninţare", a afirmat Wenger.

Tehnicianul francez a lăudat şi formaţia FC Barcelona: "Vreau să felicit FC Barcelona. A meritat calificarea. Este cea mai bună echipă din Europa la momentul actual. Am început bine, dar am făcut prea multe greşeli în apărare pentru a câştiga un astfel de meci".

Echipa spaniolă FC Barcelona s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, eliminând formaţia engleză Arsenal, cu scorul general de 6-3, şi va întâlni în această fază a competiţiei pe Internazionale Milano, echipă la care joacă şi românul Cristian Chivu.

FC Barcelona s-a calificat în urma victoriei obţinute marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în manşa retur a sferturilor de finală ale competiţiei, după ce în tur, scorul a fost egal, 2-2.

Atacantul argentinian Lionel Messi a marcat toate cele patru goluri ale formaţiei FC Barcelona, în minutele 21, 37, 42 şi 88. Pentru Arsenal a punctat Bendtner, în minutul 18.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici