Wenger: Nu există nicio incertitudine în privinţa viitorului meu la Arsenal

Antrenorul Arsene Wenger, al cărui contract expiră la finalul lunii iunie, a anunţat, vineri, că nu există "nicio incertitudine" în privinţa viitorului său la Arsenal.

84 afișări
Imaginea articolului Wenger: Nu există nicio incertitudine în privinţa viitorului meu la Arsenal

Arsene Wenger (imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Angajamentul meu este total. Vreau să rămân aici. Nu trebuie să existe nicio incertitudine în privinţa dorinţei mele de a rămâne la Arsenal", a declarat Wenger, 64 de ani, aflat la Arsenal de 18 ani.

Noul contract "va fi finalizat curând". "Dar mai întâi vreau să mă concentrez la finalul sezonului", a mai spus tehnicianul francez.

Antrenorul Arsene Wenger va fi, sâmbătă, la meciul cu numărul 1.000 pe banca tehnică a formaţiei Arsenal Londra, în întâlnirea din deplasare cu Chelsea, din Premier League.

În 999 de meciuri pe banca "tunarilor", Wenger a obţinut 579 de victorii, 223 de egaluri şi 197 de înfrângeri, echipa sa înscriind 1.845 de goluri şi primind 961.

În anul 2003, ca urmare a contribuţiei avute la dezvoltarea fotbalului englez, Wenger a primit titlul de ofiţer al Imperiului Britanic din partea reginei Elisabeta a II-a, suporter al echipei Arsenal.

Sub conducerea lui Wenger, Arsenal a cucerit titlul de trei ori (1997/1998, 2001/2002, 2003/2004) şi Cupa Angliei de patru ori (1997/1998, 2001/2002, 2002/2003 şi 2004/2005). În Liga Campionilor, Arsenal a pierdut, în 2006, la Paris, finala competiţiei, cu scorul de 1-2, în faţa echipei FC Barcelona, aceasta fiind cea mai bună performanţă pe plan internaţional din cariera lui Wenger. Totodată, cu Wenger pe banca tehnică, Arsenal a pierdut în 2000, la Copenhaga, după executarea loviturilor de departajare, finala Cupei UEFA, în faţa formaţiei Galatasaray Istanbul, la care evoluau Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici