Wenger nu va putea sta pe bancă la meciul cu Steaua

Antrenorul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, a fost trimis în tribună de arbitrul meciului cu FC Sevilla, pierdut de englezi cu scorul de 1-3, în etapa a cincea a grupei H a Ligii Campionilor, şi în mod normal nu va sta pe bancă la întâlnirea cu Steaua din 12 decembrie.

2 afișări
Imaginea articolului Wenger nu va putea sta pe bancă la meciul cu Steaua

Wenger nu va putea sta pe bancă la meciul cu Steaua

Wenger a fost eliminat în minutul 80 după ce a protesat la adresa arbitrului Eric Braamhaar, atrăgându-i atenţia că e naiv, deoarece Daniel Alves a exagerat gravitatea unui fault pentru a trage de timp, scrie presa engleză. Wenger a refuzat să meargă pe tunel şi a continuat să se certe cu arbitrul de rezervă Reinold Wiedemeijer, ingnorând solicitările acestuia de a părăsi zona. Întrebat de ce nu a vrut să plece, antrenorul francez a răspuns: Unde vroiaţi să mă duc? Nu puteam să ajung în tribună".

Wenger a urmărit ultima parte a meciului după un banner publicitar al Ligii Campionilor din spatele băncii. La final, a spus că arbitrul de rezervă s-a comportat "şocant". "Arbitrul de rezervă a fost foarte ocupat. Am participat la peste 100 de meciuri în Liga Campionilor, dar un asemenea comportament n-am mai văzut", a spus iritat tehnicianul francez.

Wenger a spus că nu este important faptul că recordul de invincibilitate al echipei sale de aproape opt luni a căzut. "Trebuie să luăm nişte decizii deoarece urmează o lună decembrie foarte importantă. Trebuia să alegem între competiţii. Pentru mine, decembrie este luna Premier League", a spus el.

Ziarele The Sun, Evening Standard, The Guardian sau The Times scriu că Arsenal, care este nevoită să câştige cu Steaua, trebuie să spere acum într-un favor al echipei Slavia Praga, care s-o încurce pe Sevilla în ultimul meci din grupă pentru ca "tunarii" să termine pe primul loc. The Sun adaugă că nici măcar victoria cu formaţia din Bulevardul Ghencea nu va fi suficientă pentru a o salva pe Arsenal, fiind greu de crezut că Sevilla va pierde la Praga.

Partida Arsenal Londra - Steaua, din ultima etapă a grupei H a Ligii Campionilor, va avea loc la 12 decembrie, pe Emirates Stadium, de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici