Wenger vrea ca Van Persie să îşi prelungească acordul cu Arsenal

Tehnicianul echipei Arsenal, Arsene Wenger, a declarat că speră să îl convingă pe fotbalistul olandez Robin Van Persie să îşi prelungească înţelegerea cu gruparea londoneză, cum a procedat şi mijlocaşul Theo Walcott, informează AFP.

1 afișare

"Sper că el va semna un nou contract. Muncesc mult pentru asta. Sper ca Robin să rămână. Noi vrem să rămână, pentru că i-am oferit o şansă când era într-o situaţie proastă la Feyenoord", a spus Wenger.

Van Persie, în vârstă de 25 de ani, este legitimat la Arsenal Londra din 2004. El a afirmat, în ultimii ani, că este gata să rămână la Arsenal dacă această echipă se va lupta pentru trofee importante.

"Suntem criticaţi pentru că folosim jucători tineri şi se presupune că trebuie să îi lăsăm să plece când încep să fie performanţi la cel mai înalt nivel? Nu este acceptabil. Theo are 20 de ani. De acum începe să fie cel mai bun", a precizat Arsene Wenger.

Pe lângă prelungirea contractului lui Van Persie, una din provocările lui Wenger pentru această vară va fi să îl ţină în echipă pe spaniolul Cesc Fabregas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici