Werder Bremen învinge în deplasare pe Dortmund cu trei goluri marcate pe final de meci

Werder Bremen a câştigat in extremis partida de sâmbătă, din etapa a 3-a din Bundesliga, din deplasarea la Borussia Dortmund. Bremen s-a impus cu 3-2, toate cele trei goluri fiind marcate după minutul 88.

235 afișări
Imaginea articolului Werder Bremen învinge în deplasare pe Dortmund cu trei goluri marcate pe final de meci

SV Werder Bremen, mesaj pentru echipa adversară: "SCUZE BĂIEŢI, NE-AM PLICTISIT LA SCORUL EGAL"

Borussia conducea în minutul 88 cu 2-0, prin golurile marcate de Julian Brandt (min. 45+2) şi Raphael Guerreiro (min. 77), însă oaspeţii au marcat de trei ori în ultimele 7 minute de joc, incluzându-le şi pe cele 5 suplimentare.

Cei care au marcat pentru Werder au fost introduşi în teren pe finalul meciului, după minutul 70.

Golul care a dat startul revenirii i-a aparţinut lui Lee Buchanan, care a marcat în minutul 89.

În minutele suplimentare, Niklas Schmidt a egalat cu o lovitură de cap, iar Oliver Burke a închis tabela cu un şut la colţul lung, în minutul 90+5.

Dormund a suferit astfel prima înfrângere a sezonului şi cu 6 puncte se află pe locul 7, în timp ce Werder Bremen obţine prima victorie şi cu 5 puncte ocupă locul 8 în Bundesliga.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici