Willy Sagnol, noul antrenor al echipei Bordeaux

Fostul internaţional francez Willy Sagnol a fost numit, vineri, antrenor principal la echipa Girondins Bordeaux, grupare cu care a semnat un contract pe doi ani.

56 afișări
Imaginea articolului Willy Sagnol, noul antrenor al echipei Bordeaux

Willy Sagnol (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Sagnol, 37 de ani, reprezintă planul B al lui Bordeaux, după eşuarea negocierilor cu Zinedine Zidane pentru a-l înlocui pe Francis Gillot, căruia nu i s-a prelungit contractul scadent la finalul sezonului.

Fostul fundaş dreapa îndeplineşte de doi ani şi jumătate funcţia de manager al naţionalelor de juniori, fiind totodată selecţioner al reprezentativei under 21 a Franţei.

Sagnol a jucat la Saint-Etienne, AS Monaco şi opt sezoane la Bayern Munchen, câştigând cu această echipă toate trofeele posibile la nivel de club. El îşi va prelua noua funcţie după ce va reveni dintr-un stagiu de zece zile cu echipa de tineret a Franţei în Insula Reunion.

De altfel, Sagnol a semnat contractul cu Bordeaux la Clairefontaine, centrul de pregătire al Federaţiei Franceze de Fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici