Wimbledon: Alcaraz îl spulberă pe Medvedev şi este în finală cu Djokovic

Carlos Alcaraz, numărul 1 mondial, a ajuns în prima sa finală la Wimbledon în mai puţin de două ore, spaniolul de 20 de ani învingându-l pe Daniil Medvedev.

539 afișări
Imaginea articolului Wimbledon: Alcaraz îl spulberă pe Medvedev şi este în finală cu Djokovic

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Alcaraz, aflat la a treia sa apariţie pe gazonul din Church Road, s-a impus cu 6-3, 6-3, 6-3, obţinând a 11-a victorie consecutivă pe iarbă (înainte de Wimbledon, el a câştigat Queen's, unul dintre cele cinci titluri din 2023).

Alcaraz devine astfel nu numai al treilea spaniol care ajunge în finala de la Wimbledon, după Manuel Santana şi Rafa Nadal, dar şi al patrulea cel mai tânăr (la 20 de ani şi 72 de zile) care intră pe terenul central.

În finală îl va găsi pe Novak Djokovic, care vrea să egaleze recordul de opt victorii la Wimbledon deţinut de Roger Federer.

Anul trecut, pe zgură, la Madrid, Alcaraz s-a impus în trei seturi, iar anul acesta Djokovic s-a impus în patru seturi în semifinala de la Roland Garros.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici