Wimbledon: Sorana Cîrstea are meci uşor în primul tur, dar Ana Bogdan înfruntă finalista de la Roland Garros

  • Româncele şi-au aflat astăzi adversarele din primul tur de la Wimbledon, turneu de Mare Şlem care începe luni.
  • De pe tabloul feminin de simplu lipseşte Simona Halep, accidentată, dar apare Monica Niculescu, venită din calificări.
  • România n-ar reprezentant pe tabloul de simplu al băieţilor, după ce Marius Copil s-a oprit în turul secund al calificărilor.
494 afișări
Imaginea articolului Wimbledon: Sorana Cîrstea are meci uşor în primul tur, dar Ana Bogdan înfruntă finalista de la Roland Garros

Wimbledon: Sorana Cîrstea are meci uşor în primul tur, dar Ana Bogdan înfruntă finalista de la Roland Garros

Marea absentă este Simona Halep (29 de ani, 3 WTA), campioana en-titre de la Wimbledon, care a anunţat că nu va lua startul la ediţia din acest an.

La a 12-a participare din carieră la Wimbledon, Sorana Cîrstea (45 WTA) va avea o adversară accesibilă în primul tur, pe Samantha Murray Sharan (33 de ani, 225 WTA), beneficiară a unui wild-card. Irina Begu (79 WTA) a avut şi ea şansă. Aşteaptă terminarea calificărilor pentru a afla ce adversară primeşte.

Patricia Ţig (62 WTA) nu a fost la fel de norocoasă şi va da peste rusoaica Daria Kasatkina (34 WTA) în primul meci. Ana Bogdan (92 WTA) trebuie să treacă în primul tur tot de o rusoaica, Anastasia Pavlyuchenkova (19 WTA), proaspăta finalista de la Roland Garros.

Mihaela Buzărnescu (148 WTA) va înfrunta una dintre cele mai bune jucătoare din istora turneului londonez, pe Venus Williams (112 WTA).

România va mai avea o reprezentantă pe tabloul de simplu feminin de la Wimbledon. Monica Niculescu (193 WTA) nu a avut emoţii în disputa cu Kristie Ahn (118 WTA), pe care a învins-o în două seturi, scor 7-5, 6-1.

Pe tabloul masculin de simplu, Marius Copil n-a putut pătrunde. S-a oprit în turul secund al calificărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici