Woods părăseşte US Open şi spune că „ar putea fi sau nu" ultimul său turneu

Tiger Woods, de 15 ori câştigător al unui turneu major, a declarat că acesta ar putea fi ultimul său Open al Statelor Unite, după ce vineri, la Pinehurst, a ratat calificarea.

Urmărește
101 afișări
Imaginea articolului Woods părăseşte US Open şi spune că „ar putea fi sau nu" ultimul său turneu

Woods părăseşte US Open şi spune că „ar putea fi sau nu" ultimul său turneu

Unul dintre cei mai buni jucători de golf din toate timpurile a avut un program limitat de competiţii după un teribil accident de maşină în 2021 şi nu s-a angajat la o nouă participare la Openul naţional după ce a ratat şi PGA Championship de luna trecută, potrivit Reuters.

„Am crezut că am jucat suficient de bine pentru a fi acolo sus în competiţie. Pur şi simplu nu a funcţionat", a spus Woods, care a acceptat o scutire specială pentru a concura în această săptămână.

„În ceea ce priveşte ultimul meu Open Championship sau U.S. Open Championship, nu ştiu ce va fi. S-ar putea să fie sau să nu fie".

Americanul a fost unul dintre cele câteva nume notabile „trimise la plimbare” vineri, în condiţiile în care un traseu brutal de la Pinehurst şi-a cerut tributul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici