World Rugby Nations Cup va avea loc în perioada 12-21 iunie, la Bucureşti

Federaţia Română de Rugby va organiza încă o ediţie a turneului Nations Cup, competiţie ce va avea loc în perioada 12-21 iunie, sub titulatura World Rugby Nations Cup, informează frr.ro.

127 afișări
Imaginea articolului World Rugby Nations Cup va avea loc în perioada 12-21 iunie, la Bucureşti

World Rugby Nations Cup va avea loc în perioada 12-21 iunie, la Bucureşti (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

În acest an, vor participa alături de reprezentativa României echipele Spaniei, Namibiei şi Argentina Jaguars.

"FRR apreciază ocazia de a găzdui o nouă ediţie a Nations Cup la Bucureşti. Suporterii din România consideră acest turneu drept capitolul introductiv pentru Cupa Mondială din Anglia şi aşteaptă un adevărat spectacol rugbystic. Avem încredere că eforturile noastre se vor traduce într-o competiţie bine pusă la punct, care va sărbători rugbyul la cel mai înalt nivel", a declarat preşedintele FRR, Haralambie Dumitraş.

Programul turneului este următorul:

12 iunie, ora 17.00: Namibia - Argentina Jaguars; ora 20.00: România - Spania

17 iunie, ora 17.00: Argentina Jaguars - Spania; ora 20.00: România - Namibia

21 iunie, ora 17.00: Spania - Namibia; ora 20.00: România - Argentina Jaguars.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici