Wotte: Universitatea are nevoie de mai multă disciplină

Antrenorul olandez al echipei Universitatea Craiova, Mark Wotte, a declarat că formaţia pe care o pregăteşte are nevoie de mai multă disciplină, fiind mulţumit însă de progresul în atitudine arătat de jucători de la venirea sa.

12 afișări
Imaginea articolului Wotte: Universitatea are nevoie de mai multă disciplină

Wotte: Universitatea are nevoie de mai multă disciplină (Imagine: Bogdan Dănăescu/Mediafax Foto)

"Ştiu că presa a scris că aş fi un antrenor sever şi aşa este. Echipa aceasta are nevoie de severitate. Dacă am o echipă disciplinată, puternică mental şi pregătită fizic, atunci pot sta relaxat. Universitatea are nevoie de mai multă disciplină, are nevoie să crească din punct de vedere fizic şi să devină cu adevărat un grup, nu doar o serie de individualităţi adunate la un loc. Există progrese în ceea ce priveşte atitudinea jucătorilor. În primele zile, toţi se plângeau de câte ceva. Şi le-am spus următorul lucru: întrebaţi-vă taţii cât câştigă şi comparaţi salariile lor cu ale voastre", a spus Wotte.

Wotte a precizat că va lua o decizie privind fundaşul brazilian aflat în probe la Universitatea Craiova, Jean Matsuoka, după cantonamentul din Antalya. "Până acum, fundaşul brazilian a lăsat o impresie bună, are mentalitatea potrivită, are calităţi asemănătoare cu Găman. El poate lovi mingea cu ambele picioare. Vom analiza mai bine evoluţiile lui în Turcia şi vom lua o decizie atunci. Sper să găsim un fundaş central de picior stâng, asta căutăm acum. Însă nu este uşor să găseşti şi de valoare, să vină şi gratis, să nu primească nici salariu mare", a mai spus el.

Tehnicianul nu regretă plecarea mijlocaşului Julius Wobay. "Craiova are un buget limitat, nu ne mai putem permite să oferim salarii precum avea Stoica. Despre Wobay pot să spun următorul lucru: orice fotbalist care nu îşi doreşte să joace pentru echipa pe care o conduc e liber să plece. De când am venit eu, era mereu nemulţumit, era nefericit. Ştiţi statistica lui? Câte pase de gol a dat, câte goluri a marcat în trei ani? 10 goluri, adică trei goluri pe sezon. Este un jucător talentat, tehnic, respect faptul că fanii îl iubeau, însă nu poţi câştiga meciul cu un show-man precum Wobay", a explicat Mark Wotte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici