WTA Adelaide: Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului

Simona Halep (4 WTA) a disputat marţi, la WTA Adelaide, primul meci din acest an la simplu. Românca a trecut în două seturi de australianca Ajla Tomljanovic (52 WTA), scor 6-4; 7-5. Meciul a durat o oră şi 38 de minute.

934 afișări
Imaginea articolului WTA Adelaide: Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului

Halep a excelat pe primul serviciu (peste 65%) şi cu un procentaj al punctelor câştigate (73%). În primul set, a făcut două break-uri, a cedat o singură dată şi a închis la 4. În partea a doua echilibrul s-a păstrat până pe final. După două break-uri de fiecare parte în debut, egalitatea s-a rupt în prelungiri. La scorul de 6-5, Halep a înregistrat un break şi a închis cu 7-5.

Simona Halep va juca în sferturile de finală împotriva învingătoarei din partida Aryna Sabalenka (Belarus; 12 WTA) - Bernarda Pera (SUA; 70 WTA).

Prezenţa în sferturile de finală de la WTA Adelaide este recompensată cu 22.400 de dolari şi 100 de puncte.

Alte rezultate înregistate marţi la Adelaide:
Vitalia Diatchenko (Rusia; 87 WTA) – Maria Sakkari (Grecia; 23 WTA) 5-7; 2-6
Arina Rodionova (Australia; 201 WTA) – Sloane Stephens (SUA; 25 WTA) 6-2; 6-2
Ashleigh Barty (Australia; 1 WTA) - Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia; 31 WTA) 4-6; 6-3; 7-5
Tatjana Maria (Germania; 83 WTA) - Marketa Vondrousova (Cehia; 16 WTA) 3-6; 0-6
Bernarda Pera (SUA; 70 WTA) - Barbora Strycova (Cehia; 33 WTA) 7-6(6); 6-3
Aryna Sabalenka (Belarus; 12 WTA) - Su-Wei Hsieh (Taiwan; 36 WTA) 5-7; 6-1; 7-5

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici