WTA şi ATP au prelungit suspendarea turneelor de tenis. Cum este afectată Simona Halep

  • WTA şi ATP au anunţat că ambele circuite de tenis au fost suspendate până la data de 7 iunie
  • În această perioadă, clasamentul va fi îngheţat
  • Tenisul ar urma să revină cu sezonul de iarbă
788 afișări
Imaginea articolului WTA şi ATP au prelungit suspendarea turneelor de tenis. Cum este afectată Simona Halep

Sursa foto: Profimedia

WTA şi ATP au prelungit suspendarea celor două circuite din cauza pandemiei de coronavirus. Nu se va mai juca tenis până la data de 7 iunie, cel mai devreme.

Toate turneele de pe zgură, cum ar fi cele de la Madrid sau Roma, au fost suspendate. Circuitul ar urma să reînceapă pe 8 iunie, când va debuta sezonul de iarbă.

Organizatorii au anunţat că ierarhiile ATP şi WTA vor fi îngheţate pe perioada suspendării. Simona Halep îşi va menţine poziţia a doua în clasamentul feminin, iar lider va rămâne australianca Ashleigh Barty.

În clasamentul masculin, un beneficiar al îngheţării clasamentului este veteranul Roger Federer. Elveţianul nu ar fi jucat oricum în sezonul de zgură, din cauza unei accidentări, astfel că ar fi pierdut un număr important de puncte. El va rămâne însă pe locul al patrulea, în timp ce Novak Djokovic se menţine pe prima poziţie.

Turneele de Mare Şlem de la Wimbledon şi US Open ar urma să se dispute conform datelor originale: 29 iunie-11 iulie, respectiv 31 august-12 septembrie. În schimb, Roland Garros a fust mutat pentru intervalul 20 septembrie-4 octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici