Xabi Alonso este noul antrenor al echipei Real Sociedad B

Xabi Alonso (37 de ani), fostul fotbalist de la Liverpool, Real Madrid şi Bayern Munchen, retras în 2017, este noul antrenor al echipei Real Sociedad B, care evoluează în liga a treia din Spania.

67 afișări
Imaginea articolului Xabi Alonso este noul antrenor al echipei Real Sociedad B

Xabi Alonso este noul antrenor al echipei Real Sociedad B

Anunţul a fost făcut de clubul basc, printr-un comunicat oficial, în care se specifică faptul că Alonso va pregăti echipa din Segunda Division B, cunoscută şi ca Sanse, timp de două sezoane. Astfel, Xabi se întoarce la clubul unde a început fotbalul. La prima echipă a lui Real Sociedad, mijlocaşul a strâns 124 de meciuri, în perioada 1999-2004.

În sezonul trecut, Xabi Alonso a pregătit o formaţie de juniori din cadrul academiei lui Real Madrid, iar acum se va concentra doar pe echipa a doua a lui Sociedad, care a încheiat pe locul 12 ediţia de campionat din stagiunea recent încheiată.

Ca fotbalist, Xabi Alonso a fost un om important al naţionalei Spaniei, trecându-şi în cont Campionatul Mondial şi două Campionate Europene. La nivel de club, a câştigat de două ori Liga Campionilor, alături de Liverpool şi Real Madrid, dar şi alte trofee majore în Premier League, La Liga sau Bundesliga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici